Nyakas Gábor : kutya  tréner és coach . Nemzetközi versenybíró és rendőrségi kutya kiképző.

Egészen fiatal kora óta a kölcsönösen a kutyák bűvkörében él. Különleges képességei és a kutyákkal való kapcsolata már ekkor legendássá vált környezetében.

Idővel ez a képesség a hivatásává és munkájává vált. A világ legjobb kutya trénereinek Bárth Bellon, Ivan Balabanov, Dr.Helmut Reiser, Fred Hassen előadásainak folyamatos vendége. Külföldön csak A MAGYAR KUTYA SUTTÓGÓ- ként emlegetik.

Cesar Millan előadásinak magyar szakmai referense.

A kutyák nevelésének területén elért módszerei egyszerre forradalmiak ,egyedülállóak, de mindenek előtt : HATÁSOSAK.

Interaktív , filmekkel dokumetált és a színpadon  is - random módon kiválasztott idegen kutyákkal - bemutatott gyakorlatai és élő helyzetei a hétköznapi kutyanevelési problémákra nyújtanak megoldást.

Megmutatjuk hogyan tud mindenki nagyon egyszerűen könnyen és gyorsan elérni azt amit szeretne a kutyájától.

A KUTYAREFORM C. előadás érintett témakörei :

Hogyan gondolkodnak és működnek a kutyák. Hogyan gondolkodnak az emberek.

Miért nem hallgatnak a kutyák bizonyos helyzetekben a gazdáiknak; azaz összes probléma forrása abból adódik, hogy nem értjük meg azokat a jelzéseket amelyeket a kutyák küldenek felénk!

Nyakas Gábor bemutatja hogy csinálja Ő : kutyák a színpadon. Bemutatásra kerül a helyes kommunikáció, és motiváció.

A módszerének lényege nagyon rövid és mindenki számára nagyon érthető elmagyarázása: az úgynevezett hármas szabály megértése.

Az előadás alatt a következő problémás témakörökre kapunk választ és megoldást : felugrálás, ásás, rágás, a póráz húzása, folyamatosan elszökik a kutya, egyfolytában ugat a kutya, mindent összeszed a földről, ellopja a dolgokat, nem jön vissza a hívjuk, támadja a kutyákat és vagy az embereket ( agresszió )!

Egyből működő, hatásos megoldások. A KUTYAREFORM módszerével nincsenek hosszú gyakorlási folyamatok az első pillanattól fogva működő praktikák.

Az előadás végén kérdezz-felelek a közönséggel.

A KUTYAREFORM előadás keretében az előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem általában a kutyák viselkedését jelzéseit!

Az előadás hossza kb.100 perc.