Tisztelt Karthago Jegytulajdonos! 

Mint arról korábban tájékoztattuk a 2023. február 11.-re, a szombathelyi Savaria Agorába hirdetett Máté Péter in rock c. koncertet betegség miatt nem tudtuk megtartani, azt elhalasztottuk.

Az új időponttal kapcsolatosan az egyeztetéseket mind a fellépőkkel, mind a helyszíni illetékesekkel befejeztük.  

 

Az új időpont: 2023. 09.28. 

 

A megváltott jegyei érvényesek, de ha Önnek az időpontváltozás miatt nem alkalmas, úgy a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk felajánlani: 

• Beválthatja azt ún. szabad felhasználású jegyre  

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2023.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.  

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni: 

https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre 

• Igényelheti a jegye visszaváltását: 

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas 

https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas 

Választásukat 2023. március 31.-ig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre. 

Az AGORA-Jegyirodában vásárolt jegyek a jegyváltás helyszínén válthatók vissza 2023. március 31-ig.

Megértésüket köszönjük! 

Gag Management Produkciós Iroda 

A legendás, idén már 44! éve együtt muzsikáló, Máté Péter díjas KARTHAGO együttes egy fantasztikus, új projektbe vágott bele! Elhatározták, hogy a korán eltávozott énekes zseni, Máté Péter dalaiból készítenek egy teljesen új albumot a saját, KARTHAGO-stílusukban feldolgozva! A lemez elkészült, megjelent és a karthagós átiratok frenetikusan izgalmasak lettek, megtartva a csodás Máté-dalok eredeti dallamait és szövegeit, de a KARTHAGO egyedi, kemény rock-stílusában hangszerelve, tele zenei ötletekkel és a legendás ötszólamú vokálokkal kiegészítve!

A „Máté Péter in Rock!” című új album bemutató koncertje 2022 november 19.-én volt a Papp László Budapest Sportarénában.

Egy igazi, különleges rockzenei csemege született, felejthetetlen estének nézünk elébe, hiszen miközben tulajdonképpen új számokat, új felvételeket hallgathatunk, a dallamok viszont egytől egyik ismerősek lesznek! S, hogy még teljesebb legyen a hangzás és a zenei élmény, a KARHAGO feldolgozásokat, valamint a zenekar saját legendás dalait is, a Szolnoki Szimfonikus Nagyzenekar kíséri majd!

Töltsön egy csodás, felejthetetlen estét Máté Péter örök dalaival, a KARTHAGO-val és sztárvendégeivel, gyönyörű színpadi látványelemekkel és egyedi show-val körített elkápráztató produkcióval! Biztos, hogy életre szóló élmény lesz!

Online jegyvásárlás:

gag.jegy.hu/program/karthago-szimfonik-mate-peter-in-rock-143265/926482