Kedves Közönségünk! A NOXTALGIA koncert menedzsmentjének közleményét tesszük közzé:

"Kedves Közönség!

Először is szeretném megköszönni Mindenkinek a türelmét, illetve a lojalitását, hogy továbbra is kitartóan őrzitek és nem váltottátok vissza a tavaly megvásárolt jegyeiteket a NOXTALGIA Unplugged Turné előadásaira. Ez nekünk hatalmas segítség és visszaigazolás! Hálás vagyok érte! Álmunkba se gondoltuk volna tavaly ilyenkor, hogy ennyire hosszú ideig kell majd nélkülöznünk egymást és ugyan látni már a fényt az alagút végén, sajnos továbbra sem vagyunk könnyű helyzetben. A jelenlegi kormányrendeletek értelmében a májusra meghirdetett koncertek elméletileg megvalósíthatóak lennének, ám továbbra is számos megválaszolatlan technikai jellegű és morális kérdés merül fel ezekkel kapcsolatban.

Szeretnénk, hogy Mindenki, aki jegyet vásárolt és türelmesen várt, ott lehessen az általa választott helyszínen. Ezért! Komoly mérlegelés, illetve a helyszínekkel folytatott hosszas egyeztetések után arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy a májusra meghirdetett koncerteket egy biztonságosabb, év végi időpontra szervezzük át, bízva abban, hogy a 2021-es év vége, a lezárása lesz ennek az erőt próbáló időszaknak és “örömünnep” lesz minden koncert újra, együtt mint azelőtt.

Nagyon köszönöm, hogy eddig is velünk voltatok és kitartottatok mellettünk az utolsó pillanatig! Bízom benne, hogy továbbra is megőrzitek a jegyeiteket az új időpontokra!

ÚJ IDŐPONTOK:

EGER - szervezés alatt...

KESZTHELY - NOVEMBER 18.

GYŐR - NOVEMBER 19.

GÖDÖLLŐ - DECEMBER 2.

VESZPRÉM - DECEMBER 8.

CEGLÉD - DECEMBER 9.

BUDAPEST - DECEMBER 10.

DEBRECEN - DECEMBER 16.

SZOMBATHELY - DECEMBER 28.

A turnéra megváltott összes jegy, automatikusan érvényes lesz az új dátumokra is, csak vigyázzatok rájuk! Ha valaki mégis másképp döntene, azoknak május végéig van lehetősége jelezni az adott jegyiroda felé, vagy a jegyvásárlás helyszínén emailben, vagy személyesen.

 

További információk: pszsz.produkcio@gmail.com

PÉTER SZABÓ SZILVIA – NOXTALGIA UNPLUGGED 
 
Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia! Ennek fényében indul útjára az énekesnő NOXTALGIA Unplugged nevű koncertsorozata. A 11 állomásos turné egy igazi időutazás lesz, hisz a műsorban felcsendülnek a mindenki által jól ismert NOX klasszikusok, ezúttal egy különleges zenei hangulatba bújtatva, hogy egy varázslatos világba repítve, felejthetetlen koncertélményt nyújtson a közönség részére. Kihagyhatatlan...

Kapunyitás: 18:00
Koncert: 19:00

Jegyár: 3 900 Ft ;4 900 Ft; 5 900 Ft

Jegyek elővételben az  AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00 , valamint online a jegy.hu oldalon vásárolhatók.