Kedves Közönségünk!

Az AGORA – Művelődési és Sportházba 2023.május 27-re meghirdetett Szentpéteri Csilla & Band komplex audiovizuális élmény koncert show technikai okok miatt elmarad! A koncert új időpontban kerül megrendezésre.

A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek!

Az AGORA-Jegyirodában (AGORA - Művelődési és Sportház (Szombathely, Március 15. tér 5.)
Nyitva: H-P 9.00-17.00, Szo: 9.00-13.00 Mobil: +36 20 502 9351) vásárolt jegyek a vásárlás helyén május 23-tól június 15-ig visszaválthatók a jegyiroda nyitvatartási idejében. 

Szentpéteri Csilla zongoraművész és sztárvendége, a "swing királya" Gájer Bálint, minden zeneszerető közönséget nagy szeretettel vár az új időpontban meghirdetett koncertre!

Új időpont HAMAROSAN!

 

 

VENDÉG: GÁJER BÁLINT

Vérpezsdítő ritmusok, mediterrán, szenvedélyes dallamok, varázslatos látványvilág!  

Egy koncert, mely egyszerre klasszikus és progresszív, művészi és szórakoztató! Egy koncert, mely minden korosztály számára élvezetes, páratlan élményt nyújt! 

Szentpéteri Csilla és Zenésztársai hamisítatlan ritmusokkal, bravúros hangszerpárbajokkal, LED falakon zenére komponált lenyűgöző filmekkel, kreatív vizualizációkkal várják a különleges zenei élményre, páratlan kikapcsolódásra vágyókat!

Izgalmas, sokszínű repertoárjukban örökérvényű klasszikusok szólalnak meg Csilla ötletgazdag átirataiban, formabontó módon, jazz, blues, latin, bossa nova, film és rock műfajokkal ötvözve, új esszenciát adva a régi ízeknek, valamint 8 lemezének vezérdalai és saját szerzeményei. 

Koncertjének sztárvendége a swing nagyhercege, Gájer Bálint, akivel számos nagysikerű koncertet adtak az elmúlt években. Zenei blokkjukban Frank Sinatra és Michael Bublé ismert szerzeményei szólalnak meg új hangszerelésben.

Szentpéteri Csilla a zenén túl mint mindig, most is gondoskodik páratlan vizuális élményről. A színpad 4 különböző pontján 4 nagyméretű LED-falon kifejezetten zenére komponált varázslatos vizualizációk, lélegzetelállító filmek kísérik a temperamentumos vagy éppen lírai művek hangulatát, dinamikáját. Ez az esztétikai élmény szintén hozzájárul ahhoz, hogy a zene kivételes, katartikus ünneppé varázsolja az estét.

Akik a hangulatért felelnek: 

  • Szentpéteri Csilla - zongora 
  • Gájer Bálint - ének
  • Kormos János - gitárok
  • Kuzbelt Péter - szaxofon 
  • Kovács Ferenc - jazztrombita, hegedű
  • Kaboldy András - basszusgitár 
  • Takács Márton - percussion 
  • Kovács Norbert - dobok 

A koncert végén Szentpéteri Csilla dedikálja lemezeit!