Programjaink

POKOLI FŐNÖKÖK

Kik ők, és mit tehetünk ellenük
ápr
24
Kategória: Előadás, tánc, kiállítás
Helyszín: AGORA-SAVARIA FILMSZÍNHÁZ
Időpont: 2024. április 24., 19:00
Címkék:
megosztás facebook-n
POKOLI FŐNÖKÖK
ONLINE Jegyvásárlás

POKOLI FŐNÖKÖK – KIK ŐK, ÉS MIT TEHETÜNK ELLENÜK

Néhány igazán szerencsés embertársunktól eltekintve valamennyien szenvedtünk már pokoli főnöktől. Vagy éppen mi vagyunk azok...

2023. októberében jelent meg a Corvina Kiadó gondozásában Modla Zsuzsanna kulturális antropológus könyve, amely a munkahelyi vezetők által okozott traumákat mutatja be és dolgozza fel hiánypótló módon.

„Egy munkahelyen sokféle ember kerülhet össze, különbözőek vagyunk az életkorunk, a korábban megélt tapasztalataink, a nemünk, az értékrendünk, az érzékenységünk szerint, miközben gyakran több időt töltünk együtt, mint a családtagjainkkal. A Pokoli főnököket olvasva rájöhetünk, hogy nem vagyunk egyedül – és esetleg magunkba is nézhetünk. A szerző kulturális antropológus, és sikerült megtalálnia azt a stílust, amelyben az interjúk során szerzett tapasztalatok elemzésébe egyszerre hoz be tudományos szempontokat, és formázza meg a történetekből kirajzolódó rossz főnökök karakterét meglehetősen szórakoztató módon.„(Index)

Rendkívüli és rendhagyó este lesz ez, hiszen a szerző beszélgetőtársa Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész, aki az irodalmi és kultúrtörténeti ismeretterjesztés nagymestere. A beszélgetés után természetesen megvásárolható lesz a Pokoli főnökök című könyv, melyet a szerző dedikálni is fog.

Jegyek elővételben az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H-P 9.00–13.00 és 13.30-17.00 és Szo 9.00–13.00) válthatók, valamint online az alábbi linken elérhetőek: www. http://jegy.agorasavaria.hu/ és az előadás előtt a helyszínen.

Jegyárak: 2 500 Ft, Szent Márton kedvezménnyel:2 135 Ft.

A Szent Márton-kártya kedvezmény csak az ELŐVÉTELBEN, személyesen a jegyirodában megvásárolt jegyek esetén érvényesíthető.

 

ONLINE Jegyvásárlás
Programnaptár
Következők
EMMI logó
NKA
AGORA PROJEKT
OTP simple pay new
DigIT-AGORA
Médiatanács Támogatási Program
Szombathely város címer
Savaria Nemzetközi Táncverseny honlap
SzombathelyPont
Europa Cinemas
Aszakkör
Art Mozi Egyesület
Menthol multimedia
Legvaszon
Mozi bárhol
Szombathely Foglalkoztatási Paktum
Pénzügyileg legstabilabb cégek tanúsítványa
TIOP-1. 2. 1/A-12/1 (Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program)
TOP- 6.9.2-16 (Terület és Településfejlesztési Operatív program)
TOP-6.1.4-16  - Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés c. pályázati konstrukció
TOP-7.1.1-16-Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva c. pályázati konstrukció