Mesemondónak nevezi magát, pedig, ha színpadra lép, Écsi Gyöngyi igazi varázslóvá válik: szempillantás alatt bűvkörébe vonja közönségét, ízes palóc beszédével, egyéniségének utánozhatatlan bájával, történeteinek játékosságával hamar megnyeri a szíveket.

„Amikor az Úr úgy döntött, hogy megteremti az embert, felékesítette számára az eget és a földet. Ádám gyönyörködött az életben, de társ nélkül csak szomorkodott, ezért kapta meg az Úrtól Évát. A Kígyó sem volt veszteg. Vajon mi minden kell ahhoz, hogy ők ketten, a Férfi és a Nő boldogan élhessenek egymás mellett?”  Az előadásban ötvöződik a bábjátékos-népdalénekes-mesemondó szerep. A mese egyes elemeiből kirajzolódnak az évezredes magyar lelkiséget meghatározó irányvonalak, és képet festenek a keresztyén létformában máig életben maradó népi bölcsességről.

Részvételi díj: 1200 Ft/ előadás

(A két előadás egy összegben történő igénylése és jegyelővételben történő megvásárlása esetén: 1100 Ft/ előadás).

 

Az előadások Új HELYSZÍNE: az AGORA – Savaria Filmszínház, mely központi elhelyezkedésének köszönhetően akár tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

A programon való részvétel korlátozott, előzetes jelentkezést igényel Németh Zita művelődésszervezőnél az alábbi elérhetőségeken:nemeth.zita@agora-savaria.hu, Tel: 20 359 1530.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 29.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!